4tA SANT JORDI

Avui dimarts 23 d’abril hem celebrat la diada de Sant Jordi. És per això que hem fet a classe algunes activitats al respecte, les quals explico a continuació i de les quals, al final d’aquest article, podeu veure un recull de fotografies:
– Lectura del conte Cornelio, un cocodrilo diferente, i el seu posterior comentari a classe.
– Fer un puzzle per parelles d’un cocodril per tal d’esbrinar l’autor d’aquesta obra: Leo Lionni.
– Emplenar una fitxa de biblioteca: en gran grup esbrinar l’any i el lloc de naixement de l’autor (recerca a Internet) i per parelles esbrinar tres obres més d’aquest autor (escrites en un full però amb un codi secret, ja que estaven escrites del revés, s’havia de llegir de dreta a esquerra): Prohibido a los gatos, El sueño de Matías i La casa más grande del mundo.
– Fer individualment el cocodril Cornelio amb plastilina i baixar-lo a la biblioteca per tal d’exposar-lo.
– Fer el títol de l’obra (cada lletra en mig full).
– Fer per parelles un dibuix del conte.
– El cocodril Cornelio ens pregunta si sabem fer coses com, per exemple, tocar amb la llengua el colze, tocar amb la llengua el nas, picar les mans, tocar el terra amb les mans de peu sense doblar els genolls…
– Visitar l’exposició dels cocodrils a la biblioteca i recollida d’un llibre que ens ha regalat el drac per a la biblioteca de la nostra classe: Estratègies de supervivència: atacar i defensar.
– Ordenar un poema de Sant Jordi en anglès que ha recitat la Pilar, mestra d’anglès, i la seva posterior lectura en veu alta per part de l’alumnat.

Aquest article s'ha publicat dins de Castellà, Català, Educació física, English, Festes, Plàstica i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *