4tA LES PLANTES MEDICINALS

A coneixement del medi estem treballant la unitat didàctica de les plantes i un dels molts aspectes que hem tractat a classe ha sigut les propietats que tenen les plantes medicinals. És per aquest motiu que hem fet un mural d’elles, el qual podeu veure a continuació:

Aquest article s'ha publicat dins de Medi i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a 4tA LES PLANTES MEDICINALS

  1. Anabel San Segundo diu:

    Buen trabajo chicos, me encanta lo que habéis hecho, la madre naturaleza tiene muchas cosas que enseñarnos, sólo hay que pararse un momento ha escucharla y aprenderemos un montón de ella, lo primero ha respetarla, con ello, nos estamos respetando ha nosotros mismos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *