3rA Setmana cultural: MATEMÀTIQUES

Avuí dimecres 25 d’abril hem treballat les matemàtiques en relació a l’esport de la classe que som, és a dir, el hoquei sobre patins. És per això que hem vist quant mesura l’estic, la pilota, la porteria i el camp de joc; així com també hem vist quant pesa la pilota i l’estic. A continuació hem fet altres tipus d’activitats com identificar les figures geomètriques que té el camp de joc, calcular el preímetre del camp de joc i de l’àrea de la porteria, problemes…
Aquí podeu veure algunes de les coses que hem vist aquest matí a la classe:

Aquesta informació ha estat extreta de la següent pàgina web, en la qual trobareu moltes més coses de l’esport de la nostra classe: http://www.csd.gob.es/csd/instalaciones/politicas-publicas-de-ordenacion/actuaciones-en-el-ambito-tecnico/1normasNIDE/02nide1/02NormRegCamPq/08hockeypatines/

Aquest article s'ha publicat dins de Matemàtiques, Projecte interdisciplinari, Setmana cultural i etiquetat amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *