LA RONDALLETA A LA IV TROBADA DE JOTES

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/7V9zMN6Sh9I" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Hem acabat quasi les actuacions al nostre cole (només ens falta el Festival de Fi de Curs), però hem actuat per al poble. Com l’any passat el Grup Paracota ens va convidar a la       IV Trobada de Jotes. Cercavila pel poble i actuació. Va ser molt divertit!!

PUNXONET

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/_O4-APj_gGo" width="425" height="350" wmode="transparent" /]Ja tornen les nostres actuacions. Aquest curs hem començat al Festival de Nadal a la nostra escola. Vam ballar un punxonet i una jota de rondalla. Tornem a estar en forma!!! Ens anirem veient.

Trobada de Balladors de Jotes de les Terres de l’Ebre

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/gOlXFMW-raM" width="425" height="350" wmode="transparent" /]Per finalitzar les nostres actuacions vam actuar a la III Trobada de Grups de Jota de les Terres de l’Ebre. Vam venir de molts pobles: Xerta, Gandesa, Benifallet, Pinell, Paüls, Càlig, … i els grups d’Amposta El Punxonet del Soriano Montagut, La Rondalleta del Miquel Granell i el Grup Paracota. En primer lloc, vam fer una cercavila pel poble i després vam actuar a la Lira Ampostina perquè el temps no era l’apropiat per a ballar a la plaça Cecília Carvallo. Va venir molta gent i ens ho vam passar molt bé. Després ens van convidar a un berenar.

Ballem el Punxonet al CEIP Soriano Montagut

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/XTQ0RRdGRho" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

El dia de Sant Jordi, els nostres companys del CEIP Soriano Montagut ens van convidar a la seva festa, allí vam ballar un Punxonet. Va ser tot un èxit. En acabar ens van convidar a la xocolatada. Tot boníssim!! Aquí teniu una petita mostra del que vam fer!! Fins aviat!