Ricardo Alcántara ens visita!

El dijous passat 29 de maig, els nens i nenes de 2n i 3r vam rebre una visita molt especial!
Ricardo Alcántara, autor d’uns dels molts llibres que hem llegit a l’escola, TOMÀS I EL LLAPIS MÀGIC, va venir a la nostra biblioteca a explicar-nos la seva experiència com a escriptor. I és que, sabeu que no sempre ha estat aquesta la seva professió? Va treballar a molts llocs abans d’adonar-se que el que més feliç li feia a la vida era escriure contes per a nens i nenes com nosaltres. Vam descobrir que aquest any publica el seu llibre número 200! I que celebra el seu 40 aniversari com a escriptor. Vam fer jocs per deixar volar la nostra imaginació i per uns moments ens va fer sentir com el Tomàs. Ens va animar a continuar estant tant bons lectors i a inventar històries. Va prometre seguir en contacte amb nosaltres i de record ens va signar i dedicar el seu primer llibre que nosaltres teníem a la nostra biblioteca i que tan especial és per a ell. Gràcies Ricardo Alcántara! Continuarem llegint els teus llibres!

Sant Jordi!

 

A prop del 23 d’abril, nosaltres ja hem començat a preparar la festa de Sant Jordi!!!

Sant  Jordi arriba com un cavaller, amb la seva llança travessa el carrer. Ja veu la princesa, que el drac vol menjar, si no es dona pressa, ella morirà…

Sant Jordi no tenia cap soldat, Sant Jordi no tenia cap soldat…

Sant Jordi, la princesa, la rosa i el drac, dos van al darrere, dos van al davant.

Segur que us sonen aquestes cançons! Us animeu a cantar? Endavant!

 

http://ideesmagistrals.blogspot.com.es/2009/04/cancons-de-sant-jordi.html

http://blocs.xtec.cat/infajunca/2010/04/17/cancons-de-sant-jordi/

 

LA PASQUA A 1r!

El darrer dia del segon trimestre vam elaborar les nostres mones al matí i a la tarda ens les vam berenar al Pi Gros!

ZOO DE BARCELONA!

El Cicle Inicial hem anat d’excursió al zoo i hem gaudit molt dels animals més espectaculars i de l’actuació dels dofins!!!

1r DE COLÒNIES!

Aquest curs, hem anat al Pou del Glaç, una casa de colònies que es troba al municipi de la Bisbal de l’Empordà. Ens ho hem passat genial amb les activitats d’aventura, el taller de pastisseria, cantant, ballant i compartint aquests dies tota l’escola!!!

CARNAVAL

Aquest curs, les nostres disfresses han fet referència al tema del circ i, el Cicle Inicial, hem anat de mags i magues!!!