LA VISITA DELS ALUMNES DEL PAU CASALS

Avui dimarts 14 de novembre del 2017, l´equip directiu d´una de les cooperatives del Pau casals ens han vingut a visitar a l’escola Rivo Rubeo i ens han explicat com van fer la seva cooperativa . Ens han donat alguns consells de com fer el nostre logo, com muntar la nostre paradeta, com triar el producte, on destinar el 10 % dels diners de l’entitat social. També ens han explicat la seva experiència a l´hora de fer la seva cooperativa, de muntar la seva paradeta, els seus productes més i menys venuts… I finalment els hi hem fet algunes preguntes.
La seva visita ens ha servit molt per aprendre coses per a la nostra cooperativa.

Equip de redacció: Oriol, Laia i la Claudia

FOTOS

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *