Receptes per aquest estiu !

Ara que arriba l’estiu aquí a Revista us deixarem unes quantes receptes que facin que el menjar d’aquestes vacances sigui més divertit i més original.

Us farem un menú complet amb tot de receptes noves perquè aquest estiu varieu:

1r Plat

Amanida d’espaguetis

  • 300 g d’espaguetis.
  • 1 litre d’aigua.
  • Sal.
  • Pernil dolç.
  • 3 ous.
  • 2 llaunes de tonyina.
  • Maionesa.
  • Oli d’oliva.
  • Vinagre.

Preparació

Primer posem l’aigua a bullir. Quan comenci a bullir fiquem una mica de sal i els espaguetis. Els deixem 8 o 10 minuts i després, quan ja s’hagin refredat els ruixem amb oli. 

Mentre els espaguetis bullen preparem els altres ingredients. Es talla el pernil dolç i els ous durs a trossets petits i  s’obre la tonyina. Es barreja tot i es fica sobre dels espaguetis i… Ja està l’amanida d’espaguetis ja està feta!

2n Plat

Chupa Chups de pollastre

  • 6-8 ales de pollastre
  • 300g  quinoa
  • 1 pastanaga gran
  • ½ porro
  • 250g cacauets picats
  • 1 cullera de mostassa
  • 1 cullera de mel
  • 2 cullerades d’aigua
  • Sal

Preparació

Traiem la pell de les dues ales del pollastre, de les quals obtindrem un chupa chups. A continuació li posem una mica de sal, es mullen amb oli i  ho arrebossem amb els cacauets picats. Cuinem al forn a 180 º -200 º fins que estiguin daurats, uns 25 o 30 minuts.

Després pelem la pastanaga, la tallem ben petita i piquem el porro. Els cuinem en una paella amb un rajolí d’oli d’oliva. Quan estiguin tous, uns 10 minuts després, els barregem amb els tomàquets tallats a quarts.

I finalment, per a la salseta barregem mostassa,mel, aigua i un pessic de sal.

 

 

 

Postres

CÒCTEL DE MADUIXES I CAVA

–          – 400g de maduixots

–          – 80g de sucre glacé

–          – 60ml de licor de taronja

–          – 1 cullerada de suc de llimona

–          – 750ml de cava

Preparació

Per preparar aquesta recepta, comencem triturant els maduixots amb el sucre, el licor i la llimona. Després el líquid el resguardem a la nevera i una hora abans de consumir, el guardem al congelador. Al moment de servir, barregem amb el cava. I ja tenim el nostre còctel de maduixes i cava ben fred.

 

 

 

 

 

 

Redactores: Aina Ribé, Imane Akrour, Judith Martínez i Alba Ramírez.

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *