Ara que arriba l’estiu aquí a Revista us deixarem unes quantes receptes que facin que el menjar d’aquestes vacances sigui més divertit i més original.
Us farem un menú complet amb tot de receptes noves perquè aquest estiu varieu:
1r Plat
Amanida d’espaguetis
- 300 g d’espaguetis.
- 1 litre d’aigua.
- Sal.
- Pernil dolç.
- 3 ous.
- 2 llaunes de tonyina.
- Maionesa.
- Oli d’oliva.
- Vinagre.
Preparació
Primer posem l’aigua a bullir. Quan comenci a bullir fiquem una mica de sal i els espaguetis. Els deixem 8 o 10 minuts i després, quan ja s’hagin refredat els ruixem amb oli. 
Mentre els espaguetis bullen preparem els altres ingredients. Es talla el pernil dolç i els ous durs a trossets petits i s’obre la tonyina. Es barreja tot i es fica sobre dels espaguetis i… Ja està l’amanida d’espaguetis ja està feta!
2n Plat
Chupa Chups de pollastre
- 6-8 ales de pollastre
- 300g quinoa
- 1 pastanaga gran
- ½ porro
- 250g cacauets picats
- 1 cullera de mostassa
- 1 cullera de mel
- 2 cullerades d’aigua
- Sal
Preparació
Traiem la pell de les dues ales del pollastre, de les quals obtindrem un chupa chups. A continuació li posem una mica de sal, es mullen amb oli i ho arrebossem amb els cacauets picats. Cuinem al forn a 180 º -200 º fins que estiguin daurats, uns 25 o 30 minuts.
Després pelem la pastanaga, la tallem ben petita i piquem el porro. Els cuinem en una paella amb un rajolí d’oli d’oliva. Quan estiguin tous, uns 10 minuts després, els barregem amb els tomàquets tallats a quarts.
I finalment, per a la salseta barregem mostassa,mel, aigua i un pessic de sal.
Postres
CÒCTEL DE MADUIXES I CAVA
– – 400g de maduixots
– – 80g de sucre glacé
– – 60ml de licor de taronja
– – 1 cullerada de suc de llimona
– – 750ml de cava
Preparació
Per preparar aquesta recepta, comencem triturant els maduixots amb el sucre, el licor i la llimona. Després el líquid el resguardem a la nevera i una hora abans de consumir, el guardem al congelador. Al moment de servir, barregem amb el cava. I ja tenim el nostre còctel de maduixes i cava ben fred.
Redactores: Aina Ribé, Imane Akrour, Judith Martínez i Alba Ramírez.
