Typedrawing: una web per a ser creatius.

Els alumnes de Cicle Superior aprendran a fer cal.ligrames online.

Typedrawing és una eina magnífica per crear els cal·ligrames. Hi ha dues funcions generals: visitar les galeries, és a dir les obres que han fet altres persones, o bé inventar nous cal·ligrames. En aquest cas ens permet: escriure el text, canviar la tipografia i el color i conèixer el “pes” de l’arxiu. Tenim l’opció de guardar les pròpies produccions i de veure el text com si fos una animació. I A més els podem enviar per e-mail!

Aqui teniu la web : http://storyabout.net/typedrawing/typedrawing.php

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *