Camí de ronda de S'Agaró

Qui sóc?

Sóc la Rosa i les meves dues grans passions, deixant de banda la família, són les Matemàtiques i les manualitats. Totes dues m’han acompanyat des de petita, però la primera va passar a ocupar la meva vida professional mentre la segona s’escampava per tots els racons de la meva existència, assaltant tothom qui m’envolta, especialment les persones més estimades.

Camí de ronda de S'Agaró

M’encanta el mar. El seu dinamisme fa que quedi embadalida i, paradoxalment, em transmet pau. Em delecta passejar pels camins de ronda de la Costa Brava i fer fotos de flors, ocells, pedres, llum, onades, sorra, petjades, … Així que molt probablement trobareu aquest bloc farcit d’elles. Espero que a vosaltres us transmetin les mateixes (o millors) sensacions que a mi quan les vaig prendre.

L’avatar que normalment utilitzo és de fa uns anys, però m’agrada especialment perquè mostra el meu esperit quan em sento bé. La imatge la va prendre el meu fill en una sortida familiar a Andorra. Sóc molt poc fotogènica, així que suposo que encara hauré d’esperar un temps fins a trobar una nova imatge amb la qual m’identifiqui, però tot arribarà.

Gaudeixo jugant. A parxís, scrabble, cartes, mots encreuats, … Em diverteix fer anagrames, descobrir paraules noves, inventar-ne d’altres, utilitzar els acrònims i les matrícules per imaginar o definir, … Em fascina el disseny web perquè engloba molts dels meus interessos i perquè em permet donar sortida a la meva vessant creativa i estètica.

Aquest bloc és un complement d’aquesta creativitat, compartint troballes de tots els camps que he esmentat, formant un collage que pugui representar un fidel autoretrat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *