La nostra Església

Hola a tothom!
Vaig proposar als eixerits nens de 4t que fessin un treball sobre l’església de Constantí. Els m’han sorprès fent unes maquetes alucinants de diferents esglésies. També vull agrair a totes les mares i pares la seva col·laboració, sou tots uns artistes!
Us deixo unes quantes fotos fins que acabi el vídeo que estic preparant amb totes aquestes obres d’art.

Rebeca
L' església de Noelia i YoselinEsglésia d'Ester, Evelyn i Maria

El Rei Carnestoltes i la Vella Quaresma

Hola nens i nenes!

Us presento la història del Carnestoltes i la Vella Quaresma. El conte és de la Núria Figueras i està il·lustrat per Andrés Cañal i parla sobre la rivalitat entre aquestes dues figures tan representatives de la cultura i tradicions del nostre país.

Podeu imprimir i/o visualitzar aquest conte a través de l’ordinador.
Espero que us agradi!

Rebeca

La Vella Quaresma

Hola nens i nenes!

Ja fa dies que passeja per la nostra escola la nostra estimada Vella Quaresma, la Constantina! És una mica tímida i no vol sortir a les fotos, però l’he fet un dibuix perquè pugueu saber quant de temps queda per la Pasqua. Quantes setmanes queden ara?

vella.gif

DIA MUNDIAL DE LA PAU

Hola a tots i a totes,

Com ja sabeu el passat dilluns dia 30 de gener vam celebrar el dia mundial de la Pau. Els nens i nenes de religió vam fer uns murals sobre la PAU, proximament penjare les fotos. De moment, us deixo la cançó de la festa de la pau, cantada per Damaris Gelabert.
Gaudiu-la!
LA FESTA DE LA PAU

Rebeca