Maletes pedagògiques

Maletes de robòtica 

  • Maleta de robòtica Beebots

Maleta de robòtica amb sis BeeBot que són petits autòmats amb forma d’abella. Recurs que ajuda a millorar les habilitats de programació direccional, tot treballant l’orientació espacial, el llenguatge seqüencial, l’ordre i els conceptes numèrics. eina motivadora que permet treballar paral·lament continguts de les diferents àrees d’aprenentatge.

 

  • Maleta de robòtica Set bàsic Lego We Do 2.0

                                                                     

Maleta de robòtica eductiva amb Lego WeDo 2.0 . Eina senzilla, motivadora i engrescadora per desenvolupar i potenciar les competències bàsiques a l’aula, excepcionalment la computacional. Material que ens permet construir diferents models i programar-los amb un llenguatge específic, fàcil i adequat a les capacitats dels infants i joves.


Selecció 2013: els millors llibres de l’any

En aquesta maleta trobaràs la  selecció dels millors llibres de l’any 2013 que l’elaboren cada any vint membres que conformen l’equip de crítics de la revista Faristol, especialitzada en llibre infantil i juvenil. És una tria que abasta totes les edats i que s’exposa anualment al Saló del llibre Infantil i Juvenil de Catalunya que se celebra a Mollerussa.

Maleta de la imaginació. EI i CI
 Maleta de la imaginació. CM
Maleta de la imaginació. CS i primer cicle ESO

En aquestes maletes hi podem trobar contes i llibres plens d’històries i d’imaginació, de diferents temàtiques adients per l’alumnat d’educació infantil , primària i primer cicle d’ESO.

Selecció 2012: els millors llibres de l’any

En aquesta maleta trobaràs la selecció dels millors llibres de l’any 2012 que l’elaboren cada any vint membres que conformen l’equip de crítics de la revista Faristol, especialitzada en llibre infantil i juvenil. És una tria que abasta totes les edats i que s’exposa anualment al Saló del llibre Infantil i Juvenil de Catalunya que se celebra a Mollerussa.

De l’hort a casa

La maleta pedagògica De l’hort a casa consisteix en un recull de materials didàctics adreçats a l’alumnat i al professorat de primària i secundària de Catalunya que es presenta dins d’una caixa de cartró il·lustrada com si fos una  caixa de fusta amb fruita i verdura. 

                 Maleta de les aus de l’estany d’Ivars i Vila-sana
Aquesta maleta disposa d’un recull de materials didàctics destinats a desenvolupar competències orientades a fer un ús responsable dels recursos naturals i tenir cura del medi ambient. Els materials han estat elaborats pel Grup de Treball de l’Estany d’Ivars i Vila-sana. Aquest grup de treball està constituït per professorat de diversos centres educatius de la zona així com per professionals tècnics del Consorci  de l’estany d’Ivars i Vila-sana.

 EXPRESSART . Museu portàtil 
Aquest projecte està concebut com un conjunt de propostes didàctiques per realitzar a l’aula amb l’ajuda d’un conjunt de materials (objectes tridimensionals, imatges i textos) allotjats dins una caixa en forma de maleta, que es lliuren en préstec a aquells mestres que ho sol·licitin.

 

Poesia a l’escola 
Aquesta maleta disposa de distints materials per treballar la poesia a primària i primer cicle de l’ESO. Hi trobem propostes didàctiques per treballar diferents poemes , orientacions metodològiques i també disposa d’una proposta per organitzar un taller de poesia. També hi ha una maleta amb la bibliografia corresponent.

Recursos per treballar el càlcul mental a primària
Aquesta maleta disposa d’un recull de materials per treballar el càlcul mental als diferents cicles de primària: autocorrectius, jocs de dòmino, triominos, etc.

Conflicte armat o cultura de la pau?
És un material didàctic d’educació en valors dissenyat especialment per a promoure entre adolescents i joves la incorporació de coneixements, actituds i valors indispensables per al foment d’una cultura de pau.

 

Anglès a Cicle Inicial. Caixa de recursos 
En aquesta caixa podeu trobar tots aquells materials adients per treballar la llengua anglesa a cicle inicial de primària.

Kits Caixa Valors
El programa Kits Caixa Valors és una proposta per a facilitar als mestres i alumnes de primària (8-12 anys) eines per treballar l’educació dels valors ètics i socials . L’objectiu principal es proporcionar recursos atractius, motivadors i senzills per tal d’engrescar al professorat i alumnat a superar el repte del creixement socioemocional i de construcció autònoma i racional de valors dintre  de l’escola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *