La cúpula Gustum

Dimarts 19 de desembre els escolars dels centres La Marinada, Les Arrels i de la Zer Vent Serè van visitar la Cúpula Gustum instal·lada a l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell.

La Cúpula Gustum és una proposta pedagògica dirigida preferentment a l’alumnat de 5è i 6è, amb l’objectiu de donar a conèixer i valorar la producció agroalimentària de l’àmbit rural, els productes que s’hi elaboren, el paisatge que generen i quin impacte té el consum d’aquests en la nostra economia i tradicions. En definitiva, un patrimoni que cal fer conèixer i valorar als escolars mitjançant aquest format audiovisual 360º inmersiu.

Aquest projecte té un total de 14 càpsules d’aproximadament 5 minuts cadascuna, més una introductòria. Cada sessió té una durada màxima de 45 minuts, on es projecten 4-5 càpules escollides per cada centre.

Índex de càpsules:

0.Introducció i benvinguda

1.Productes làctics                                                             8.Fruita i verdura

2.Carn                                                                                  9.Cereals i productes derivats

3.Arròs                                                                              10.Bolet i tòfona

4.Llegums                                                                         11.Peix i marisc

5.Oli d’oliva                                                                      12.Embotits

6.Mel                                                                                 13.Cervesa

7.Vi                                                                                    14.Fruits secs

La participació en aquesta activitat es totalment gratuïta.

Podeu trobar més informació a l’enllaç següent.

Aquest article s'ha publicat dins de Dinàmica Educativa, General, Primària i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *