P5

SI CLIQUEU AQUÍ TROBAREU UN JOC ANOMENAT Jclic:

http://clic.xtec.cat/db/jclicApplet.jsp?project=http://clic.xtec.cat/projects/ossos/jclic/ossos.jclic.zip&lang=ca&title=Els+tres+%26%2365533%3Bssos

Ja veureu com gaudeixen els vostres fills/es!

 

LA TARDA DEL CONTE

MIREU QUIN CONTE MÉS MÀGIC I COOPERATIU:

http://www.slideshare.net/veurepensarisentir/de-qu-fa-gust-la-lluna?from=ss_embed

 

ESPEREM QUE US  AGRADI!

 

 

Hola a tot el món, en aquesta pàgina apareixeran treballs nostres, visites, activitats,…Un recull de coses de la nostra aula.

:-P Benvinguts 8-)

Com ja sabeu portem dies treballant els actimels. És per això, que el pare de l’Ariadna va decidir posar-se en contacte amb la fàbrica Danone i fer-los partíceps del treball que s’estava desenvolupant a l’aula.

Fruit d’això Danone ens va enviar una capsa sorpresa amb els ninots de l’actimel que ens va agradar a tots.

2

3

5

71

Tal com ja sabeu, la classe de P3 B som la classe dels actimels. El nom de la classe és el punt de partida del nostre projecte. Per tal de descubrir les incògnites sorgides a l’inici del projecte hem anat fent diverses investigacions i treballs. Una de les preguntes del projecte era quins gustos d’actimels hi ha. Per tal de donar resposta aquesta pregunta va manar al mercadona. Primer de tot, vam veure, que els actimels es guarden dins d’unes neveres molt grosses per tal de no fer-se malbé. Després, vam observar quants tipus d’actimels diferents hi havia. Els vam posar dins del nostre carro i vam anar a la caixa a pagar.

El divendres a la tarda, va venir la millor part, ara tocava saborejar els actimels. Vam provar els de maduixa, maduixa plàtan, coco, multifruites, el de pinya i el de iogurt.

Tots ens van encantar !!! :lol:

74
6