Activitat nº1: Penjar una imatge.La Castanyada versus Halloween

Estem en un procés on dues cultures estan simultàneament vivint i existint. Ara per ara, les dues estan igual de vives, una des d’una existència més tradicional i l’altra més a nivell d’importació. Halloween no és extern a nosaltres no és limita a ser una celebració “comercial”, als mateixos centres educatius, des de l’àrea d’anglès, es dona a conèixer, decorant espais…

 

Quin és el futur de la Castanyada? únicament depèn de nosaltres, de si per comoditat o passotisme o bé per elecció, preferim una tradició no tant propera, deixant morir poc a poc petites coses de la nostra identitat.

 

Escolliu vosaltres mateixos, on us sentiu més identificats. No hi ha res ni millor ni pitjor, simplement diferent.

La Castanyada versus Halloween

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *