Solucions als exercicis de matemàtica comercial

Deixo penjades les solucions als exercicis del tema, per als alumnes de 1r Batx A. És un pdf d’uns 3 Mbs. Quan cliqueu, us sortirà una pantalla per triar la descàrrega, cliqueu a Free User (a no ser que tingueu pagat un compte prémium de rapidshare, cosa que dubte la veritat) i després al botó de Download de l’arxiu.

Pots baixar-te’l clicant aquí, per exemple.

M’he quedat sorprés per la dificultat d’alguns dels exercicis, o sigui que aneu amb compte. L’exercici 33 del començament és molt traidor, per example. El més complicat amb diferència és l’exercici 29 del final, on cal tenir una ment molt freda a l’hora de fer equacions. En el 30 també s’ha de raonar una mica, tot i que no és tan difícil de trobar-ne la solució. Hauríeu de poder solventar qualsevol pega dels altres problemes. Si no ho feu… és que heu de treballar més.

¡Ah! No he fet els exercicis on es demana la taula d’amortització d’un prèstec perquè… són un rotllo. Ja està, ja ho he dit. Hala.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *