Benvinguts a Radio Xerinola

Benvingut/da a Ràdio Xerinola, la nova ràdio de l’escola. Una ràdio feta entre tots i que us vol acompanyar en aquest trajecte que fem plegats els alumnes, mestres i famílies que s’apleguen en el nostre centre.

Font de la imatge: Salvi Canadell

En aquest lloc hi podreu trobar una àmplia diversitat d’espais i activitats radiofòniques creades pels alumnes i personal docent del centre. Us convidem a escoltar-la i a participar-hi amb la vostra col·laboració i les vostres aportacions.

De ben segur que hi trobareu el vostre racó.

Ràdio xerinola és la ràdio de la teva escola!

Published by

SALVI CANADELL RUSIÑOL

SALVI CANADELL RUSIÑOL

Mestre d'Educació Primària i Llicenciat en Comunicació Audiovisual

One thought on “Benvinguts a Radio Xerinola”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *