1a Emissió – Dia de Sta Cecília 2021

Hem fet el nostre primer directe.

Molt il.il·lusionats i il.il·lusionades per formar part d’aquesta nova aventura. Els nois i les noies delegats/des de les classes de 4t a 6è han fet el directe. Han presentat les diferents seccions del programa inaugural: falques, benvinguda, el temps, el dia de Sta Cecília, el concurs de logotips de la ràdio, els noms de les classes,…

A la secció d’entrevistes hem tingut un grup de percussió com a artistes convidats i la Teresa López, la cap d’estudis, com a representant de l’equip directiu ens ha explicat el perquè fer ràdio a l’escola Mestres Montaña.

Com a tècnics de so i presentadors hem tingut en Víctor, en Josep i en Manel.

Moltes gràcies a tots i a totes!

Si voleu podeu escoltar el Podcast de la primera emissió. DIA DE STA CECÍLIA 22 – 11 – 2021