PROGRAMA 206. 28 maig 2019

L’Hugo, el Max, el Guillem, l’Eder, la Irene i l’Alejandra, que fan el taller de ràdio a l’ESCOLA SANT FERRAN, ens parlen de moda, d’esportistes, de tipus de música i de les celebracions que tenen pendents al seu centre per aquest final de curs.

 

PROGRAMA 204. 6 maig 2019

La valentina, l’Angélica, l’Albert, la Gabriela, la Candy i l’Arnau són alumnes del cicles formatius de l’INSTITUT MEDITERRÀNIA; juntament amb la Mar, professora i coordinadora d’erasmus ens parlen dels cicles formatius que ofereix el seu centre, de les seves experiències i dels erasmus que han realitzat a París, Finlàndia i Alemanya.

 

PROGRAMA 202. 9 abril 2019

L’Izan, l’Hugo, el Jorge, el Miguel, el Pau i el Juanmi, que fan ràdio a l’ESCOLA SANT FERRAN, ens parlen del treball dels pares, de la seva experiència a la neu, de judo, del Wanda Metropolitano, de rugbi i d’un top5 de cançons


PROGRAMA 200. 12 març 2019

La Noa, el Jose Miguel, l’Héctor i l’Adrià, que fan el taller de ràdio de l’ESCOLA ANTONI GAUDÍ, entrevisten al Jose Luis, enginyer que va treballar als jocs olímpics de Barcelona, i ens parlen de l’AVE, de futbol, del video-joc d’Spiderman i de gats.

PROGRAMA 199. 5 març 2019

El Max, el Hristo, el Carlos, l’Eder i el Guillem, que fan el Taller de Ràdio a l’ESCOLA SANT FERRAN, ens parlen d’esportistes molt ben pagats, del tenis taula, dels escacs, del camp del Bayer de Munich i de fitxatges molt cars.

 

PROGRAMA 196. 12 febrer 2019

L’Alba, l’Ariadna, la Tatiana, la Lorena, el Marc i l’Elsa, que fan 6è a l’ESCOLA ELS PINS, ens parlen de l’aplicació Tic-toc, de la dislèxia, de les diferències de gènere, del hip-hop, del bàsquet i del TDAH.