Benvinguts i benvingudes!

Hola alumn@es de 6èB!

Ha trigat però ja disposem del nostre Racó de lectura, un bloc dedicat al món dels llibre si a tot allò que l’envolta.  Mica en mica anirem afegint continguts per tal d’explicar-nos les nostres experiències.

Per començar, estaria bé explicar-nos on ens agrada llegir, quin és el nostre racó particular per llegir.  Jo en tinc molts de llocs, però on vaig començar a fer-ho fa molts anys i on encara és on més m’agrada és al llit.  Ja sé que no sóc gaire original, però m’agrada molt ficar-me en la història i fer voltes entre mantes i llençols… també m’agrada molt llegir a la platja o mentre prenc alguna cosa calenta a una cafeteria en un dia fred!

I a vosaltres, on us agrada llegir?

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

7 respostes a Benvinguts i benvingudes!

 1. cristina diu:

  hola ,alex

 2. Àlex R. diu:

  Hola Christina i hola a tothom!

  Aquest comentari és una prova per tal de comprovar com funcionen els comentaris que es deixen al bloc. En breu començarem a donar-li més vida. Espero que us animeu a fer les vostres aportacions. Ànims!!!

 3. Paolo diu:

  Hola Àlex! Evidentment he pogut accedir al blog de lectura.

 4. Paolo diu:

  Hem de escriure alguna ressenya d’un llibre?

 5. Àlex diu:

  Benvingut Paolo!

  Properament publicarem alguna de les vostres feines.

 6. Maria R diu:

  Àlex penjaras la meva? Que es molt xula…

  • Àlex diu:

   Hola Maria!

   És probable que la ressenya que has fet sobre la primera part de “El señor de los anillos” la pengi, tot i que espero que ho facis tu, ja que us vull mostrar la forma de fer-ho i que li donem una mica més de vida al bloc. Si de cas, penjaré jo una que us serveixi de mostra i a veure si ho podeu fer vosaltres sols.

   També estaria bé que constestéssiu a la pregunta que us faig en la primera publicació…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *