[kml_flashembed movie="http://es.youtube.com/v/iV1zcuhsmdQ" width="200" height="170" wmode="transparent" /]
Octubre:Un sabó
L’oli usat a la cuina no es pot llençar a l’aigüera, és un residu contaminant, perquè no aprofitar-lo? Aquí teniu la recepta
Novembre: els productes de la neteja
Sovint utilitzem productes químics en la neteja diària, vegem algunes precaucions a tenir en compte, vegeu la perillositat d’alguns.
A continució podeu veure alguns pictogrames de perillositat i un llistat de productes comuns inclosos en cada categoria.
(dibuixos de Felix Vallés) .
|
|
|
|
Punt d’ignició baix |
Afavoreixen la combustió |
En contacte amb els teixits vius poden produir la seva destrucció |
El producte o els seus vapors, en contacte amb la pell o mucoses, produeixen inflamacions. |
|
|
|
|
Substàncies i preparats que, per inhalació, ingestió o penetració cutània en molt petita quantitat poden provocar efectes molt greus. |
Substàncies que per inhalació, ingestió o penetració cutània poden provocar efectes aguts o crònics |
Perillósos en contacte amb l’aire o el calor |
Presenten un perill immediat o futur per a un o més components del medi ambient |
Desembre: els aliments i l’àpat de Nadal
Tots sabem què és una dieta equilibrada, un bon exemple és la dieta mediterrània. En les properes festes nadalenques perdem de vista aquest concepte. Vegem uns menús equilibrats: