Les fotografies de l’excursió!

Segur que ja les estàveu esperant! Aquí teniu algunes de les fotos, falten les fotografies de l’altra càmera, les intentarem pujar demà!

Fins demà i recordeu que demà entrem a les 9h!

Una abraçada!

2 thoughts on “Les fotografies de l’excursió!

 1. Neus

  Anna, he vist les fotos i m’he fixat com que tu anaves només amb el teu grup jo et podria deixar la targeta amb les fotos de l’altre grup!
  El dilluns te les porto!
  Esculleix les que vulguis!

 2. Laura Bolivar

  M’ha agradat molt les fotos de la excursió a Barcelona i as fet una foto en la que surto…. molt malament!! i també en una fotos,la cara de la Malena… jajaja també en una altra foto de bueno, que es la ultima el Marlon te una cara com dieen ”te voy a matar!!” m’han fet molta gracia les fotos m’han agradat molt haha

  petonets Laura B(bieber) haha

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *