FAVES MULTICULTURALS

(nova versió de les faves a la catalana)

Cap a fi de curs, ja teníem moltes faves, i vam haver de decidir què faríem amb elles. Vam acordar  fer faves a la catalana, però com que  aquesta recepta s’hi posa ventresca i botifarra negre de porc, i a la nostre classe hi ha la Kadi, en Hamidou, i l’Orogia que no en poden menjar, doncs vam pensar que hi podríem posar salsitxes de pollastre, així ells també en podrien menjar.

INGREDIENTS:

  • Salsitxes
  • Cebes
  • Faves de l’ hort
  • Alls
  • Marduix
  • Menta
  • Sal
  • Oli
  • Aigua

PROCÉS:

  1. Fregir les salsitxes.
  2. Tallar les cebes.
  3. Triar les faves (les petites i les grans).
  4. Pelar els alls.
  5. Posar els alls amb les cebes i sofregir-ho una mica.
  6. Afegir-hi les faves, i una mica d’aigua.
  7. Posar menta, marduix i una mica de sal.
  8. Tapar-ho i deixar-ho coure una mitja hora o una mica més.
  9. Afegir-hi les salsitxes quan les faves estiguin  quasi cuites.

Finalment ens les vam menjar i eren boníssimes!

 

 

Aquest article ha estat publicat en Hort. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *