(nova versió de les faves a la catalana)
Cap a fi de curs, ja teníem moltes faves, i vam haver de decidir què faríem amb elles. Vam acordar fer faves a la catalana, però com que aquesta recepta s’hi posa ventresca i botifarra negre de porc, i a la nostre classe hi ha la Kadi, en Hamidou, i l’Orogia que no en poden menjar, doncs vam pensar que hi podríem posar salsitxes de pollastre, així ells també en podrien menjar.
INGREDIENTS:
- Salsitxes
- Cebes
- Faves de l’ hort
- Alls
- Marduix
- Menta
- Sal
- Oli
- Aigua
PROCÉS:
- Fregir les salsitxes.
- Tallar les cebes.
- Triar les faves (les petites i les grans).
- Pelar els alls.
- Posar els alls amb les cebes i sofregir-ho una mica.
- Afegir-hi les faves, i una mica d’aigua.
- Posar menta, marduix i una mica de sal.
- Tapar-ho i deixar-ho coure una mitja hora o una mica més.
- Afegir-hi les salsitxes quan les faves estiguin quasi cuites.
Finalment ens les vam menjar i eren boníssimes!