PASTISSOS.

Porta greix..

Porta greix..

Érem déu alumnes. Aquí havíem d’aprendre a preparar la massa, i a fer pans i pastissos.. El professor ens va parlar dels ingredients principals: farina, aigua, sal,…

El professor era molt estricte. Era molt net. Sempre abans de tocar la massa o qualsevol ingredient ens obligava a rentar-nos les mans..

Un dia el meu company Àngel va tocar la massa sense rentar-se les mans, i el professor es va enfadar.. Ara no sé que li va dir.. El professor tenia raó. Crec que li va dir, que no tornés mai més. Bé!. El que vull dir és que “el va posar fora”.

Autor: Jorge Legares

Aquest article ha estat publicat en Curs2009/10, Jorge. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

4 respostes a PASTISSOS.

  1. Tercer diu:

    Hola Jorge!
    Sempre abans de tocar la massa o qualsevol ingredient us obligava a rentar-vos les mans.. Bé!. Penso que està bé!. El professor diu amb el sabé matem els microbis..

  2. judit diu:

    Ja veus si era molt estricte, pero ho feia amb bona intenció..
    I ho deia per no embrutar la massa….

  3. joakin diu:

    Molts croissants.. Eren bons.. Ara em les ganes de menjar!

  4. Marc diu:

    M’ha agradat la història, doncs, dius com era el professor i com feia les classes.. la teva història m’ha agradat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *