Des del Tibidabo.

Barcelona des del Tibidabo..

Barcelona des del Tibidabo..

Els de quart A, de l’IES Pau Vila van anar el passat dia 10 de Juny al Parc d’atraccions del Tibidabo, i des d’allà van veure aquesta imatge de la ciutat de Barcelona..

Publicat dins de El Tutor | Deixa un comentari

T’HAN D’ENTENDRE!

Un inspector va dir en una ocasió que han de tenir una nota alta les persones que saben dir les coses.. Les persones que quan diuen les coses, tu saps el que diuen. Les entens… Hi ha alumnes que quan s’expressen no pensen en els altres…

Una fàbrica és un lloc…

Un estimulant és …………….

Diem que un element té energia…………

Una màquina és ……….

Un idioma és ….

Què fa el cor?

Publicat dins de El Tutor, General | 14 comentaris

TALLERS: EL DE CUINA

De Marisa..

De Marisa..

En el Vapor LLonch hem fet molts tallers: Fusta, pa, cuina, cotxes, ….. El primer taller que vam fer va ser el de fusta. Però el que em va agradar més va ser el de cuina.. Va ser molt divertit. Ens vam posar per parelles. Rentar, tallar, remenar, servir, ….. Totes les activitats eren divertides, fer-les ens divertia..

El primer dia i el segon també, una part del grup treballava dins de la cuina i l’altra part del grup treballava a la sala. Jo vaig tenir sort, el primer dia vaig fer de cuinera.. El segon i el tercer dia, ara no recordo el que vaig fer..

La cuina és molt maca , hi ha molta gent treballant i cada un fa la seva feina.. No juguen, treballen!. De vegades sentia alguna ordre: “Porta’m l’olla!”. I veia com un dels treballadors agafava l’olla i se la portava al que l’havia demanat.

D‘aquest tallers solament tinc records macos.. Aquí m’he relacionat amb moltes persones..

Autora: Marisa Fernández..

Publicat dins de Curs2009/10, Marisa Fernández Duarte | 5 comentaris

TALLERS: JO EL DE CUINA.

De Judit Parera..

De Judit Parera..

En el Vapor Llong fem molts tallers, el què em va agradar més va ser el de cuina, perquè, en aquest vam aprendre a cuinar i a preparar els aliments per cuinar-los: Vam aprendre a rentar, a tallar, a barrejar ingredients, a utilitzar els diferents estris, …

El primer dia, la meitat anava a la cuina a preparar el menjar i l’altra meitat anava al bar a preparar taules i a atendre els clients. Jo per exemple, el que vaig fer al bar, va ser netejar copes i preparar taules. Les preparava pel dinar, que començava cap les dues..

Autora: Judit Parera

Publicat dins de Curs2009/10, Judit Parera Colomé | 2 comentaris

PASTISSOS.

Porta greix..

Porta greix..

Érem déu alumnes. Aquí havíem d’aprendre a preparar la massa, i a fer pans i pastissos.. El professor ens va parlar dels ingredients principals: farina, aigua, sal,…

El professor era molt estricte. Era molt net. Sempre abans de tocar la massa o qualsevol ingredient ens obligava a rentar-nos les mans..

Un dia el meu company Àngel va tocar la massa sense rentar-se les mans, i el professor es va enfadar.. Ara no sé que li va dir.. El professor tenia raó. Crec que li va dir, que no tornés mai més. Bé!. El que vull dir és que “el va posar fora”.

Autor: Jorge Legares

Publicat dins de Curs2009/10, Jorge | 4 comentaris

FER DE CUINER EM VA AGRADAR

De JM...

De JM...

Quant vaig fer de cuiner em va agradar molt. Em va agradar aquest taller per les coses que feia i també em va agradar per les coses que menjava.(….)..Hi havia unes patates que estaven molt bones, i jo, el Santos i l’Alex vam menjar moltes.

Haviem de treballar, però com érem tants no hi havia molta feina. De vegades estaven aturats. Jo vaig fer 4 o 5 coses..

Al començament em van dir que rentés les verdures i els tomàquets per fer els entrepans per menjar nosaltres. I jo vaig rentar les verdures i els tomàquets.. Desprès vaig haver de tallar. D’aquesta manera, amb el ganivet….

Durant la feina, vaig fer una cosa que no es pot fer, vaig menjar tot el que podia quan no em veien (no vaig ser l’únic).

Quan va arribar l’hora, alguns no volien l’entrepà i jo i l’Alex ens vam afartar.

Autor: Joaquín Marquina

Publicat dins de Curs2009/10, Joaquín Marquina González | 1 comentari

CUINA, EL MILLOR TALLER!

Un dibuix dAna Naveira....

Un dibuix d'Ana Naveira....

El millor taller, va ser el de cuina. No tinc cap dubte. Estic segura.

Vam arribar a les 9, ens vam posar el davantal i el barret , i a les 9 i 20 el professor ens va parlar. . Anàvem vestits igual que un cuiner professional. Ens faltava el barret que porten els cuiners, aquest barret alt i estrany.

Jo i el Jorge vam estar preparant el menjar que seria servit als clients i també jo, vaig estar ficant la sopa als plats. Era una mica difícil perquè tenia que estar perfecte ja que no se’t podia caure ni una gota al voltant del plat. Després jo i el Angel vam estar servint a la barra del restaurant! Servint cafès, tés, i altres coses.

Va ser molt divertit, m’agradaria tornar-ho a repetir!..

Autora: Ana Naveira..

Publicat dins de Anna Naveira Mullor, Curs2009/10 | 4 comentaris

EL TALLER DELS AUTOS, EL MILLOR!

Autor del cotxe: Marc Bellmunt....

Autor del cotxe: Marc Bellmunt....

El taller dels autos ens va agradar.. Penso que era molt bo perquè el professor no parlava molt i ens tractava molt bé.. Ens tractava amb gràcia, com un amic….

Ens donava les instruccions i ens posàvem a a treballar i les hores es passaven molt ràpidament. Avorrir-se era difícil!.

Un dia vam desmuntar rodes, i un altre dia vam desmuntar un motor.. Havies de tenir força i havies de saber utilitzar les eines..

Autor: Alex Cocaongo..

Publicat dins de Alex Cacoango, Curs2009/10 | 1 comentari

ARTASONA..

Artasona.. De Antonio1323

Artasona.. De Antonio1323....

Angel Lardies segurament passarà uns dies en aquest poble d’Aragó…

Publicat dins de Ángel Lardies Herrera | Deixa un comentari

BINEFAR (HUESCA)

Binefar.. Autor: Thachabre.........

Binefar.. Autor: Thachabre........

La jove Anna Naveira de Sabadell passarà uns dies en aquesta ciutat aragonesa. Binefar.

.

Publicat dins de Anna Naveira Mullor, General | Deixa un comentari