animals de granja

A l'escola comencem a treballar els animals de la granja ja que molt aviat farem una sortida. Deixaré alguns dels recursos que aniré utilitzant al llarg d'aquests dies

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/y5WdsJlS_LY" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

ANÀLISI DE DOS BLOCS

En primer lloc us vull parlar del bloc http://blocs.xtec.cat/musicaceipfarigolaseva és un bloc que ens mostra el treball que es realitza dins l’àrea de música d’una escola petita de la comarca d’Osona.

Hi ha diferents posts amb activitat que s’han anat realitzant amb cada un dels grups, la majoria d’ells amb enregistrament audiovisuals per tal que les famílies es puguin fer una idea del que passa dins les aules i on aquells que volen, per mitjà dels comentaris poden fer aportacions.

És un bloc molt actualitzat i on els nens i les nenes s’hi poden moure amb facilitat.

En aquest bloc, també es fan propostes d’enllaços a altres webs o blocs que poden resultar molt interessants.

Per tant, personalment crec que té tots els requisits que se li demana a un bloc d’aula amb el valor afegit que als mestres ens pot servir per treure’n recursos i idees.

En segon lloc, el bloc http://blocs.xtec.cat/ceippauvila/ és un bloc que ens mostra la vida del parvulari d’una escola. Presenta molts post amb activitats puntuals que es fa a l’escola. La participació de les famílies és per mitjà dels comentaris que deixen i no son gaires

Es un bloc que està pensat principalment per informar les famílies, els que escriuen els posts son les mestres i els nens i les nenes hi participen indirectament.

No ofereix enllaços altres webs o blocs.

És un bloc força actualitzat i de fàcil accés a la informació.