EN CAILLOU, UN BON RECURS PER PARLAR-NE.

caillou-en-espanol-canciones-infantiles

En CAILLOU és un simpàtic nen de quatre anys, d’origen canadenc, creat per l’escriptora Christine L’Hereux junt amb la il·lustradora Hélène Desputeaux. Primer van crear els contes d’aquest personatge, i posteriorment la sèrie de dibuixos.
La sèrie es va començar a emetre a Canadà al 1997, i actualment s’ha distribuït a altres països, sent traduïda a l’anglès, castellà,…. (llàstima que no ho estigui en català).
A la sèrie s’inclouen valors com; l’amor per la natura, cap als amics, mostren les petites obligacions dels nens, les pors o petits conflictes propis d’aquestes edats, escenes del dia a dia: anar al metge, banyar-se, …

Els nens s’identifiquen molt amb en Caillou ; i des de l’Aula d’Educació Especial s’ha elaborat aquest video d’en Caillou en català, per donar models de frase correctes en la nostra llengua  i ser un punt motivador i de partida per millorar l’expressió  del grup de parla d’E.Infantil i Cicle Inicial.