Propostes d’EF durant el confinament

Benvolgudes famílies,

En aquests enllaços trobareu un recull d’activitats molt lúdiques d’EF per poder fer a casa des del cicle d’EI, seguint amb CI , propostes per CM i acabant amb CS. Us animem a fer-les ja que passareu una estona divertida i de pas us mantindreu en plena forma. Desitgem que us agradin.

Bailes para niños | Bailonga

Activitats per EDUCACIÓ INFANTIL: Activa’t a casa. Infantil_DOC

Activitats per CICLE INICIAL: Activa’t a casa. CI_doc

Activitats per a CICLE MITJÀ: Activa’t a casa. CM_doc

Activitats per a CICLE SUPERIOR: Activa’t a casa. CS_doc

Ens preparem pel 3×3 amb el Club Bàsquet Manlleu

Durant aquest segon trimestre el Club Bàsquet Manlleu organitza el torneig del 3×3 a l’hora del pati amb els alumnes de quart de cicle mitjà. Estem molt contents ja que hi participen tots els nostres alumnes. Com a cloenda d’aquest treball hi haurà una jornada en la qual hi participaran totes les escoles de Manlleu i faran un mini torneig.  Amunt campions!

Per veure més fotografies cliqueu damunt la imatge:

A CM fem jocs cooperatius!

Seguim treballant els jocs cooperatius a cicle mitjà per acabar fent reptes cooperatius que ens proposen les formigues cooperatives,  amb l’ojectiu d’acabar creant els nostres reptes, per tal que els altres centres els puguin portar a terme.

Cliqueu els enllaços per poder veure els vídeos:

https://photos.app.goo.gl/wAU9qhdfpxtS4WFR7

https://photos.app.goo.gl/N8JAm6qLPJCyRCMU7

https://photos.app.goo.gl/ZYa1wcdqmT7ZQBZ36

https://photos.app.goo.gl/FUY6Y2k44ufCByBM7

 

 

 

 

 

Presentació del projecte formigues cooperatives 19/20

Un any més els alumnes de CM formen part del projecte formigues cooperatives fent formiguer amb les escoles de Roda de Ter; Emili Teixidor i Mare de Déu del Sol del Pont.

En aquest projecte es treballen reptes cooperatius inventats pels alumnes, fent xarxa amb diverses escoles de Catalunya. És una forma molt interessant de conèixer i aprendre el treball cooperatiu a l’educació física on tots els alumnes participen per aconseguir l’objectiu comú i aprenen diferents rols per comunicar-se.

Per veure els vídeos cliqueu damunt els enllaços:

https://photos.app.goo.gl/9wcakPVs22L2M5Aa7

 

https://photos.app.goo.gl/adqjNZpL457yJ47p8