PUC amb la Pista!

Quantes cançons en català coneixeu? Les sabríeu reconèixer o identificar tot sentint-les?

PUC amb la Pista! és un concurs dirigit a tots els alumnes de l’INS Lluís Companys per apropar-vos al món de la música catalana o per posar a prova els vostres coneixements sobre la música en català.

Es tracta que endevineu el nom i el cantant o grup de la cançó que sonarà durant una setmana cada quinze dies just en sortir al pati; a les 11.15h. Per saber la setmana que hi haurà concurs, només cal que estigueu atents els dilluns i els dimarts quan a les 10.15h soni per megafonia un avís indicant-ho.

El procés per participar en el concurs és molt senzill:

  1. Quan hàgiu reconegut o esbrinat la cançó que sona a la sortida del pati, a les 11.15h, només cal que envieu la resposta durant aquella setmana a través del formulari que trobareu entrant a la secció Participa en el concurs d’aquest blog. Hi trobareu un enllaç a un formulari a través del qual, un cop identificats amb nom i cognoms i amb una adreça de correu electrònic, podreu escriure el títol de la cançó i el cantant o el grup que creieu que la canta.
  2. Per participar-hi, teniu fins divendres d’aquella mateixa setmana fins a les 11.45h. Després, el període de participació quedarà tancat.
  3. Dilluns següent a l’hora de pati anunciarem el guanyador mitjançant un sorteig d’entre tots els encertants i quina era la cançó: la informació apareixerà publicada en aquest blog, així com a les xarxes socials del centre.
  4. Aquest guanyador quinzenal podrà triar la propera cançó que sonarà posant-se en contacte amb la Coordinadora Lingüística (Irene Jiménez) per correu electrònic (ijimenez@inslluiscompanys.cat) o en persona, i té temps per fer-ho fins divendres d’aquella setmana a les 11.45h.
  5. La setmana següent ja hauran passat quinze dies i es repetirà el procés: recordeu d’estar atents a l’anunci de megafonia!
  6. Hi haurà un rànquing de guanyadors quinzenals; i, a final de curs, un premi especial per a qui encapçali aquest rànquing.

Què ens en dieu? Us hi engresqueu? Animeu-vos a participar-hi!!!