VOLEI!

El volei

El volei és un esport que es juga amb una pilota i una xarxa al mig. Per jugar, ha d’haver dos equips de 4 o 5 persones, un equip a un costat de la xarxa i el altre, a l’altre costat. Un equip, llança la pilota per sobre de la xarxa i cap a l’altre camp, intentant que l’altre equip no l’agafi i així fer punts.

Mohssan

El nostre dia de volei

Ahir vam anar a la Mar Bella per fer un campionat de voleibol. Hi havia 20 pistes de volei,  per nosaltres hi havia 5. Vam jugar 4 partits per grup amb 4 escoles diferents i gairebé tots, vam guanyar tots els partirs. Quan tornavem cap a l’escola, vam decidir inventar-nos una cançó de la victoria per poder cantar-la als nostres professores i amics de l’escola. Aquesta excursió va ser molt divertida i vam gaudir moltíssim.

Kawtar

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *