6è any del projecte Viladomat

El projecte Viladomat  ha estat reconegut com a projecte d’innovació (araArt)  pel Departament d’Educació conjuntament amb altres projectes artístic de Catalunya. Podeu consultar al mapa els diferents projectes.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Cinquè any del projecte Viladomat

Aquest curs continuem treballant amb el Projecte Viladomat (Aliança educativa Escola Municipal de Música de Manlleu i Escola Puig-Agut).En aquests moments estem preparant actuacions de cant coral i instruments musicals de percussió i l’ukelele.

A més de les actuacions de l’alumnat (Danses de la castanyada, Cantata a la plaça, al barri…) el projecte vol continuar un pas endavant oferint actuacions de grups musicals dirigides als nens i nenes de l’escola. Tenim previst per Santa Cecilia l’actuació del grup de teatre Alquimia Musical per EI i CI, i una l’actuació d’un grup de mestres de música moderna de l’Escola de música de Manlleu per CM i CS.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Presentació de l’escola

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Quart any del projecte Viladomat

Aquest curs iniciem el quart any del Projecte Viladomat- Aliança educativa Escola Municipal de Música de Manlleu i Escola Puig-Agut. Aquest projecte ha sorgit a partir de la proposta del Grup de treball d’àmbit escolar en el marc del Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) de Manlleu.

Aquesta aliança ha obert la possibilitat de desenvolupar un projecte innovador, de qualitat, atractiu, amb prou magnetisme per convertir-se en un projecte de referència en el seu territori, tant per les famílies com per la comunitat educativa.

Tant des de l’Escola Municipal de Música de Manlleu, com des de l’Escola Puig-Agut hem acollit la proposta amb molta il·lusió i entusiasme. La valoració que en fem els dos centres després d’aquests anys de cooperació és molt positiva.

Agraïm la col·laboració i el suport de l’Ajuntament de Manlleu.

Encetem la quarta fase del Projecte amb els nens i nenes d’Educació Infantil  i  Primària.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Tercer any del projecte Viladomat.

El Departament d’Educació crea el Programa d’innovació pedagògica “araArt” amb la finalitat de fomentar i posar en valor projectes artístics que es porten a terme en el si d’un centre d’educació infantil, primària o secundària, en col·laboració amb una escola artística, un equipament cultural, o institucions, entitats i associacions artístiques, per promoure l’equitat i la qualitat del sistema educatiu reflectida en la millora de les capacitats i competències de l’alumnat participant.

El Departament ens han comunicat que formem part d’aquest programa d’innovació pedagògica amb el projecte de música Viladomat.

Aquest curs l’alumnat de 3r incorpora l’instrument musical: l’ukelele.

Aquest grup de nens i nenes van començar ja fa dos anys el projecte Viladomat, ja porten  dos anys de formació en llenguatge musical i cant coral, ara introduïm la part instrumental.

El projecte va endavant i creix. Gràcies a tothom que ho fa possible !!!.

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Segon any amb el projecte Viladomat.

Amb molta il·lusió comencem el segon any amb el projecte de música. Recordem que aquest projecte surt del PEC (Projecte Educatiu de Ciutat) i és una aliança educativa entre  Escola de Música de Manlleu i l’Escola Puig- Agut.

La valoració del primer any és positiva. Vam assolir els objectius proposats i vam poder donar noves experiències a l’alumnat del Centre, com per exemple  anar a cantar al Palau de la música de Barcelona i a l’espai Rusiñol de Manlleu, acompanyats del pares i mares i també de mestres.

A mes estem molt satisfets del  treball realitzat  en dos aspectes : llenguatge musical i cant coral.

Aquest segon any incorporem al projecte els nens i nenes de tercer.

També volem iniciar un treball d’instrument: ukelele.

Per veure les activitats d’aquest curs podeu visitar les pàgines : activitats, treball de cicles i cant coral. (Part superior del menú).

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Comencem el Projecte Viladomat

 Aquest curs iniciem l’aliança educativa  Escola Municipal de Música de Manlleu i Escola Puig-Agut. És el Projecte Viladomat.

Aquest projecte ha sorgit a partir de la proposta del Grup de treball d’àmbit escolar en el marc del Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) de Manlleu.El projecte parteix de la filosofia de les Escoles Tàndem o les Escoles Magnet.

Aquesta aliança obre la possibilitat de desenvolupar un projecte innovador, de qualitat, atractiu, amb prou magnetisme per convertir-se en un projecte de referència en el seu territori, tant per les famílies com per la comunitat educativa.

Tant des de l’Escola Municipal de Música de Manlleu, com des de l’Escola Puig-Agut hem acollit la proposta amb molta il·lusió i entusiasme.

Aquest curs comencem amb l’alumnat de P4 i P5 que cada dimarts i dijous a la tarda realitzen amb mestres de l’Escola Municipal de Música de Manlleu i amb la col·laboració de mestres de l’escola Puig-Agut l’activitat de llenguatge musical i cant coral.

El divendres a la tarda, a la sala d’actes de l’escola, es realitza l’activitat de cant coral dirigida als nens i nenes de cicle inicial.

Publicat dins de General | Deixa un comentari