Foment de la lectura: text argumentatiu

Què us demano?

L’elaboració d’un text argumentatiu (de 15 a 20 línies) a favor o en contra de les campanyes de foment de la lectura a partir d’aquests vídeos de campanyes d’anys anteriors. Què us ha sorprès? Us sembla que pot servir? Heu fet l’experiència de llegir? Qui o què us va incitar a llegir? Ja m’explicareu…

Qualsevol cosa, en parlem…

Vídeos:

Aquest és una mica pujat de to…

Campaña de fomento de la lectura. ¿En qué lugar lo haces tu?

Aquest és molt tendre…

Leer escribir comprender

Aquest és per als amants de la tecnologia

Leer está de moda

M. Àngels

Qui sóc? Què pretenc?

Benvolgudes i benvolguts,

Molts dels que entreu a la meva pàgina ja em coneixeu.  Soc la M. Àngels Mora, professora de Llengua i literatura catalana i Llatí durant molts anys al Col·legi La Presentació d’Arenys de Mar i des del setembre de 2019, professora de Llengua catalana i literatura a l’IES Els Tres Turons també d’Arenys. M’agrada molt la meva feina i espero que aquest nou espai de comunicació pugui representar un pas més en l’aprenentatge tant dels meus alumnes com el personal.

Pretenc, amb aquest blog, crear un canal de comunicació i aprenentatge amb els alumnes, de forma bidireccional, (és bidireccional, perquè cada dia estic més convençuda que gràcies a ells i per ells aprenc, i no solament TICS i TACS). Així de moment,  serà un suport, un complement, a la informació donada a classe perquè els alumnes puguin, segons les seves necessitats i interessos, trobar webs molt interessants per aprofundir aquells temes treballats a classe.