PRESENTACIÓ

Ara faig un copia /enganxa de la Vikipèdia

La competència digital consisteix a disposar d’habilitats per buscar, obtenir, processar i comunicar informació, i per transformar-la en coneixement. A més, ajuda a desenvolupar totes i cadascuna de les competències clau enumerades i descrites a l’informe executiu de l’OCDE (2005): l’ús interactiu de les aplicacions, la interacció amb grups heterogenis i l’actuació autònoma.

Ha quedat molt bonic i ben expressat i fins i tot sembla important, però no són les nostres paraules i per tant potser ens costarà aprendre el que volen dir.Així ens passa molt sovint quan busquem informació a la xarxa.

Nosaltres practicarem per desenvolupar les nostres habilitats per treballar junts, per organitzar-nos, per utilitzar els ordinadors, impressores, escànners…, per utilitzar els serveis online, per associar conceptes, per relacionar, per discernir, per sintetitzar, .. en definitiva per avançar en tot això de la tecnologia i saber utilitzar el que calgui per poder dir les coses com considerem que les hem de dir i a més entendre-ho i aprendre del que diuen els altres.

Aprendre junts, l’escola oberta al món

En aquest blog anirem anotant les practiques que anirem fent al llarg d’aquest curs per si les volem repassar des d’un altre lloc que no sigui l’escola i adonar-nos de tot el que avancem

Potser i ben segur, que no sortiran totes ja que sovint ens veiem empentats per la situació o per la curiositat i fem altres coses, però ho intentarem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *