VISITA A L’AJUNTAMENT DE MOLLERUSSA I ALS VINAGRES BADIA

Els alumnes de 3r de la nostra escola hem fet una visita a l’ajuntament per a conèixer de primera mà com és i com s’organitza un ajuntament. Ens ha rebut el nostre alcalde: Marc Solsona i ens ha fet conèixer la història de Mollerussa per mitjà d’unes pintures que hi han a la sal de plens. Després, hem provat de fer d’equip de govern amb un alcalde i molts regidors. Ha estat molt entretingut. En acabar la visita a l’ Ajuntament i després d’esmorzar, ens hem adreçat a la Vinagreria Badia. Allí hem conegut una mica  la història de la família Badia, com s’elabora el vinagre i finalment, com s’envasa. També hem pogut fer una cata de vinagre. Ha estat molt interessant.

Podeu veure’n unes imatges.

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.