L’alumnat de tercer B seguint amb el projecte de la figuera hem fet “Pa de figues” i ens ha quedat boníssim.
Volem compartir amb vosaltres el nostre secret culinari. Fem una ullada a la recepta emprada:
INGREDIENTS
– 2kg de figues seques
– 1kg d’ametlles crues
– Matafaluga
– Canyella
PASSOS A SEGUIR
1r. Enfarinar la safata per evitar que les figues s’enganxin.
2n. Tallar les figues per la meitat i posar-les en una safata baixeta ben obertes a fi que quedi tota coberta.
3r. Pelar les ametlles crues i posar-les sobre les figues.
4t. Posar una mica de matafaluga i canyella.
5è. Tapar amb figues a fi que quedi tot ben cobert i premsar-ho ben premsat amb les mans.
6è. Finalment, hi tornarem a posar farina i ho taparem amb paper albal. Posarem un pes i ho deixarem reposar 24h.
I ja les podrem menjar!!
BON PROFIT!!! 😉