Cartes a les famílies d’inici de curs 2018/2019

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Cartes a les famílies d’inici de curs 2018/2019

 1. Kilian Lohse diu:

  Hola

  Soc Kilian Lohse, pare de la Valentina Lohse que cursarà P4 aquest any. Nosaltres el día 10 no podrem anar a la visita. M`agradría sapiguer que material ha de portar el primer día d`escola. Bosses de recnavi per la classe i el menjador, bates, etc.

  Salutacions

  • David Pato Luna diu:

   Bona tarda. Els nens de P4 han de portar bossa de recanvi per la classe i menjador amb una muda complerta, una bata per la classe i una altra pel menjador, 1 paquet de tovalloletes, una capsa de mocadors i un got de plàstic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *