PROCÉS DE TRANSFORMACIÓ DEL CACAU

Es treuen el grans de cacau de la baia.

Grans en el primer procés d’assecar-se

S’estenen els grans al terra i sota el Sol fins aconseguir que s’assequin del tot.

Es fa una tria dels millors grans de cacau.

Els grans es posen a torrar, aquest pas és molt important per aconseguir un bon cacao.

Esperem a que es refredin i es treu la closca fins aconseguir que el gra estigui net.

Una vegada torrats i nets es posen a moldre i surt una pasta molt densa la pasta del cacau.

Aquesta pasta es porta a la premsa, que és una màquina que presiona amb força la pasta de cacau i d’aquí surten dos productes la mantega de cacau i el cacau en pols.

Imatge dels diferents aspectes del cacau al llarg del seu procés de transformació.

2 thoughts on “PROCÉS DE TRANSFORMACIÓ DEL CACAU

  1. jcuenca4

    Hola, guapíssima com que estem treballant el procés de la xocolata i ens va bé les teves fotos les agafem amb el teu permis.

    Jenny, Candela

  2. Roser Post author

    No hi ha cap problema ja sabeu que el que hi ha al Planeta Terra és de tots els seus habitants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *