Hola papes i mames,

Doncs siiii, com hem gaudit les olives i les castanyes amb el projecte interdisciplinari d’aquest any…LA XOCOLATA!!!!

Primer de tot, us volem donar les gràcies per tota la vostra col·laboració portant receptes, contes, envasos, experiments, fotografies, etc…ens ha anat molt bé tot!!!

Quantes coses que hem fet i hem après!!!! Hem mirat el vídeo de la Fàbrica Torras que ens explicava els origens de la xocolata i tot el seu procés fins a tenir-la a les botigues; hem mirat llibres de receptes, hem mirat i escoltat el conte de Hansel i Gretel, hem tastat diferents tipus de xocolata: blanca, negre, amb llet i amb lacasitos; i hem vist el procés de xocolata sòlida a líquida de diferents maneres: amb l’escalfor del sol, amb l’escalfor d’un microones, com es fa la xocolata desfeta, etc.

Ja veieu que hem treballat molt i molt! I us deixem unes quantes fotografies perquè ho pogueu comprovar!!! Esperem que us agradin molt i ja us avisem que us entraran ganes de menjar xocolataaa!!! Mmmmmmm…!!!!!

?

Les olives i les castanyes!!!