Hola famílies,

El divendres 29 va venir el Rei Carnestoltes a l’escola per informar-nos que el carnaval ja era aquí!!! Els nens grans ens van llegir les consignes que hem seguit durant aquesta setmana! El dilluns hem anat de “raperos”, el dimarts amb una sabata de cada i el jersei girat, el dimecres de pallassos i el dijous amb un maquillatge ben divertit a la cara! Que bé ens ho hem passat!!!!! Com molt bé diu el títol de l’entrada: per carnaval tot s’hi val i en aquestes imatges i vídeos ho podreu comprovar!!!

Cal dir que algunes imatges són una mica borroses perquè ballàvem com autèntics raperos i pallassos!

Esperem que gaudiu molt mirant-les, tant com nosaltres ho hem fet ballant, saltant i rient tots junts!!!

 

IMATGES:

?

VÍDEOS:

Les Olives ballem com autèntics “raperos”!!!

 

Les Olives i les Castanyes passem una bona estona ballant al ritme de grans cançons!!! No us perdeu el següent vídeo, riureu i molt!!!