Hola papes i mames,

Sabeu qui ha arribat aquesta setmana a l’escola??? EL TIÓ!!!!!! Estem molt i molt emocionats!!!

El dimecres després del pati vam rebre una carta i quina sorpresa quan vam veure que ens l’havia enviat el tió!!! Vam anar corrents a fer una rotllana per saber què ens deia. Ens demanava que l’anéssim a buscar ja que estava molt cansat perquè venia de molt lluny, de la muntanya, i s’havia refugiat en un lloc calentó de l’escola! Així que ens vam posar en acció: vam mirar al pati, a les classes però finalment el vam trobar a….psico!!! Ens el vam endur de seguida cap a la classe i vam donar-li petons i abraçades de benvinguda!!!

Durant uns quants dies li donarem menjar per veure si ens caga moltes cosetes!

Aquí teniu unes quantes fotografies. Esperem que us agradin molt!

Les olives i les castanyes!!!

 

?