BOMBONS DE XOCOLATA I FRUITS SECS!
Com ja sabeu, cada any cada curs fa un tastet de tardor per celebrar la castanyada. Aquest any 4t hem fet bombons de xocolata i fruits secs! Hem escrit la recepta entre tots, mireu mireu!
INGREDIENTS
– Xocolata blanca i negra
– Fruits secs
– Pipetes de xocolata i de colors
UTENSILIS O MATERIAL QUE NECESSITEM
– Un bol
– Culleres
– Una espàtula
– Paper de forn
PREPARACIÓ
1. Tallar la xocolata.
2. Posar-la en un bol per desfer-la.
3. Desfer la xocolata durant un minut i mig al microones. Passat aquest temps remenar la xocolata i, si no està desfeta del tot, tornar-la a escalfar durant 15 segons més.
4. Quan està desfeta, amb una cullera fer pilonets de xocolata amb la forma que vulguem.
5. Decorar els bombons amb pipetes de xocolata, de colors i fruits secs.
6. Deixar que els bombons es refredin i… BON PROFIT!!
Animeu-vos a fer-los a casa, és molt divertit i són molt bons!

Deixa un comentari