recordem: la tecnologia és…

2008-05-28-peloton-69La lectura de la vinyeta ens diu: si el futbol l’hagués inventat un enginyer les pilotes serien més toves.

Això ens serveix per recordar la funció bàsica de la tecnologia, i m’ha semblat interessant fer servir aquest acudit per fer avinent aquesta la seva aplicació pràctica en la vida de cada dia.

Realment la tecnologia com dèiem ens és útil per trobar resposta a les nostres necessitats de caràcter material i/o per millorar les solucions que ja tenim.

Si mirem aquest aspecte pràctic de la tecnologia ens adonarem de la seva utilitat. Si observem el nostre entorn ens adonarem que estem voltats d’elements que són fruit de l’activitat tecnològica dels homes. Segur que tots vosaltres sou capaços de trobar la manera de millorar el vostre entorn més proper per treballar millor i amb més seguretat, això és una activitat tecnològica.

Ànim que tots podeu desenvolupar el vostre enginy i les persones del vostre entorn (professors inclosos) us poden ajudar a aconseguir l’èxit.

espai de comentaris

Molts de vosaltres heu enviat comentaris, la majoria per alguna feina concreta o per manifestar la vostra opinió. Una feina d’aquest tipus només té sentit si ee participada, si tots hi posem el nostre granet de sorra i és per això, per la vostra participació que us agraeixo la vostra participació. També us he de dir que alguns comentaris no s’han publicat, especialment perquè afectaven a qüestions personals o perquè entenc que l’anonimat no té sentit i menys quan algú s’amaga per dir alguna cosa ofenosa als seus companys o a la institució que l’acull. Quan et poses una màscara, quan et vols amagar vol dir, sovint, que no actues amb honestedat, que no et vols fer responsable de les teves accions o opinions; també és cert que en algunes circumstàncies es pot considerar justificat o pot respondre a timidesa, com m’imagino que és el cas del que s’ha publicat, però hem d’aprendre a donar la cara.                              

màscares

Sí que hi ha un anònim publicat, però és perquè vol animar-nos a tots plegats a participar. Encara que el curs vinent no coincidirem, us convido a continuar en comunicació amb el bloc o a adreçar-vos a misempre que us vingui de gust. La meva adreça és: aperezde@xtec.cat

el sopar de final de curs

veieu quin desfici?[kml_flashembed movie="http://es.youtube.com/v/d6Koxa45cmc" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

[kml_flashembed movie="http://es.youtube.com/v/WHm3IXopJRg" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

[kml_flashembed movie="http://es.youtube.com/v/xHONjKG9KEA" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

[kml_flashembed movie="http://es.youtube.com/v/MP9DH3Q2hDk" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

[kml_flashembed movie="http://es.youtube.com/v/IX6U6k8XVig" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

[kml_flashembed movie="http://es.youtube.com/v/4AgkdfRDSPE" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

[kml_flashembed movie="http://es.youtube.com/v/llWWewaAQyY" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

[kml_flashembed movie="http://es.youtube.com/v/kJEP4R5OJBI" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

[kml_flashembed movie="http://es.youtube.com/v/sIisnfrHt2w" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

[kml_flashembed movie="http://es.youtube.com/v/dVOxFOemxSU" width="425" height="350" wmode="transparent" /]