AMETLLES GARRAPINYADES
INGREDIENTS:
Ametlles crues amb pell.
Sucre
Aigua
PREPARACIÓ:
Posem les ametlles que tinguem en una tassa o vas o per mesurar-les. Les aboquem en una cassola. Hi posem la mateixa mida de sucre. També posem la meitat de les mides que ens hagin sortit d’ametlles d’aigua.
Posem la cassola a foc viu fins que comenci a espessir l’almívar.
Llavors abaixem el foc continuem remenar . Veurem que l’aigua s’evapora i el sucre es solidifica. No passa res. Em de continuar remenant .
Aviat veurem que el sucre torna a desfer-se i es transformarà en caramel ja estan llestes.
Les aboquem en un marbre i a mesura que es refreden les podem anar separant. Per conservar-les be les guardem en un pot de vidre. Ahh
La cassola queda molt enganxada de sucre no us esteneu a netejar-la de seguida . Deixeu-la una bona estona i no hos costarà netejar-la
