WILD ANIMALS

Hello everyone!!

Voleu descobrir més coses dels animals? Som-hi! Aquesta setmana us he preparat un tauler interactiu sobre els animals que podem trobar a la sabana. En primer lloc, trobareu un vídeo on descobrireu alguns dels animals que hi viuen allí. Haureu d’escoltar ben atents i atentes per escollir l’animal o els animals que més us han agradat.

En acabar la presentació, haureu d’escollir el vostre animal preferit i dibuixar-lo o buscar si teniu algun de joguet a  casa.  A l’última pàgina trobareu una plantilla on podeu fer el dibuix, o també el podeu fer en paper. A continuació, trobareu una cançó i un joc. Al joc veureu una silueta i haureu d’esbrinar de quin animal es tracta.

Espero que gaudiu molt! Una abraçada a tots i a totes!!

 

 

Espero que gaudiu molt de les activitats!! ​Si us ve de gust, podeu enviar les                                 vostres fotos a:  ​ ​ teachersara@escolalesacacies.cat

HAVE FUN!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *