PROJECTE “ELS GERMANS KRATT”

Aquest curs el tema transversal d’escola ha estat “ELS DIBUIXOS ANIMATS”. Per iniciar el projecte, hem establert una conversa i hem explicat quins són els dibuixos animats que coneixíem. Finalment, hem fet una votació i hem escollit el nom de la nostra classe “GERMANS KRATT”.

Després de veure QUÈ SABEM sobre aquest grup d’amics, ens hem preguntat QUÈ VOLÍEM SABER.

Cada taula d’infants ha investigat sobre uns aspectes concrets: Quins són els personatges dels Germans Kratt? Com van vestits? A on podem veure els dibuixos? A què es dediquen els Germans Kratt? I per últim, on troben els animals els Germans Kratt?

El grup de nens i nenes ha compartit, amb la resta de companys/es, la informació que havia investigat amb el suport de diferents materials que han portat a la classe: murals, descripcions, dossiers, dibuixos d’internet, jocs, treballs manuals, contes, fotografies, entre d’altres.

Aquesta temàtica ens ha permès treballar a l’aula diferents continguts. Per una banda, hem descobert quins són i com són els personatges dels dibuixos, els seus interessos i les seves aficions, com aconsegueixen ajudar els animals, quina és la seva professió, com és el seu entorn… També, entre tots i totes hem elaborat un trencaclosques de la nostra classe i hem fet el nostre propi poder animal.

Per una altra banda, hem pogut conèixer una mica més el nostre entorn, treballant l’observació i la identificació de característiques i comportaments d’alguns animals: com són, com s’alimenten, el seu hàbitat… interpretant les primeres nocions d’éssers vius i cicle.

Aprofitant que els Germans Kratt són un grup d’amics i amigues que formen un bon equip, hem pogut fomentar la cohesió de grup, incloent-hi també, diferents dinàmiques. Una d’elles ha estat fer la paraula EQUIP amb el nostre cos.

Aquí teniu un recull d’algunes feinetes que hem treballat al llarg d’aquests tres trimestres.

Volem donar les gràcies a totes les famílies per la vostra col·laboració.

SOM LA CLASSE DELS GERMANS KRATT!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *