TOT CIRC- CIRC A LES FEIXES

El passat 18 d’octubre els nens i nenes de P-5 vam anar al circ. Va ser un dia per recordar, tots i totes vam gaudir molt d’aquesta experiència i del paisatge que ens envoltava. Un espai a l’aire lliure, rodejat de muntanyes i camp per córrer i jugar tots junts.

Primerament, vam poder participar del taller del Circ on els infants acompanyats de les mestres i monitores vam ser-hi protagonistes. Vam imaginar-nos que érem professionals del circ, convertir-nos en trapezistes, pallassos i músics.
Durant aquesta estona, vam poder maquillar-nos i disfressar-nos de pallassos, saltar als matalassos, jugar amb els plats xinesos, jugar al joc de la xarranca, encestar pilotes dintre de la boca del pallasso de fusta, vam pujar a les xanques i al gronxador. A més, vam poder caminar per sobre d’un cable i passar per un petit circuit. Fins i tot, vam fer un petit concert tocant timbals i planoles… Hi havia moltes propostes per experimentar!

Després de dinar, vam entrar a la carpa i vam gaudir d’un meravellós espectacle de circ amb el pallasso.
El pallasso mostrava les seves grans habilitats fent malabars, equilibris, acudits i bromes. També, va interaccionar molt amb el seu públic, va demanar voluntaris perquè l’ajudessin amb els seus jocs. Va ser una funció d’humor molt divertida, es veia els infants contents i durant el transcurs de l’espectacle, va haver-hi moments que els nens i nenes no podien parar de riure.

La sortida al Circ a les Feixes va ser un dia ple d’emocions! Mireu, mireu…

Fes clic per veure el vídeo de P5A

Fes clic per veure el vídeo de P5B

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *