Ràdio i Entorn

pee2.jpg

El grup de Ràdio i Entorn es va configurar durant el curs 2007-2008 i està integrat per mestres i professors dels diferents centres educatius que formen part del Pla Educatiu d’Entorn de Sant Oleguer-Les Termes: l’Escola Amadeu Vives, l’Escola Joaquim Blume, l’Escola La Romànica, el Col·legi Sant Joan Bosco, l’Escola La Immaculada i l’Institut Les Termes.

Els trets bàsics sobre els quals treballa el grup des dels seus inicis són:

  • Utilitzar la ràdio com a eina pedagògica per treballar amb l’alumnat les competències bàsiques del currículum (fonamentalment la competència lingüística comunicativa i audiovisual).

  • Compartir aquesta experiència entre els diferents centres educatius, afavorint un treball en xarxa i generant un producte final d’aquesta experiència en forma de programa de ràdio, emès a través de les ones per Ràdio Sabadell.

Durant el curs 2008-2009, es va incorporar al Grup de Ràdio i Entorn l’Escola Amadeu Vives i durant el curs 2009-2010 s’hi ha incorporat l’Institut Ribot i Serra. Aquests set centres seguim treballant aquest mitjà de comunicació amb la col·laboració de Ràdio Sabadell, 94.6.

linia.gif