El viatge de l’emprenedor i el Bon Paladar

La tercera aventura d’aquest viatge de l’emprenedor la protagonitza la Isabel Ramírez de El Bon Paladar, «servei de càtering, plats sense gluten».

La Isabel havia estat alumne de Cicles Formatius en la especialitat d’Administració i Finances a la Salle Manlleu fa quatre anys i va realitzar el seu projecte empresarial a partir de crear un negoci de càtering “El bon paladar”.

Aquella idea que la Isabel va treballar de manera rigorosa i exigent. Ens explicava que: “totes les dades del projecte eren reals, no em vaig inventar res” li va donar com a resultat que el del seu projecte seria viable. L’ Isabel l’ha convertit en la seva realitat quotidiana. Ella conjuntament amb la seva germana, l’han tirant endavant i ara ofereixen als seus clients serveis de càtering, especialitats en plats per a celíacs destinats a particular i empreses (botigues especialitzades, restaurants, etc).

En la seva xerrada ens endinsa en el món de les persones que tenen algun tipus d’intolerància, i en especial als celíacs, un mercat en creixement. Cada vegada hi ha més persones que tenen algun tipus d’intolerància (gluten, ous, làctics…) i que volen gaudir de menjar divers i de qualitat, sense patir per la seva salut.

A la guia càtering podem llegir:

“BON PALADAR SCP, oferim una àmplia gamma de plats elaborats amb productes de qualitat i amb el toc de cuina casolana i tradicional sense gluten.
A BON PALADAR SCP estem compromesos amb la idea d’aconseguir que qualsevol persona amb intolerància al gluten que pugui gaudir d’un àpat de qualitat amb totes les garanties.
Ens adaptem al menú que s’ofereix (primers plats, segons, postres).
Dissenyem menús per altres col•lectius.
Proporcionem assessorament dietètic.
Els nostres plats estrella són: lasanya, canelons de carn, nyoquis, pizza, macarrons bolonyesa, pilotilles a la jardinera, bacallà a la mussolina dall i oli, entre molts altres.
Acceptem qualsevol suggeriment de part dels nostres clients i així proporcionar un millor servei.
Contacti’ns sense compromís i demani pressupost.”

La Isabel ens has mostrat com una idea ben estudiada, amb entusiasma,treball i buscant el fet diferencial en les necessitats específiques d’alguns clients pot esdevenir viable.

Gràcies Isabel.

G.Rigol i A.Codina

Quant a grigol

El meu nom és Guillem Rigol i treballo a La Salle Manlleu com a professor de cicles formatius al Grau de tècnic superior d'administració de sistemes informàtics en xarxa i de tècnic de sistemes microinformàtics i xarxes. Més info sobre el meu currículum a www.linkedin.com/in/guillemrigol
Aquest article ha estat publicat en Emprenedors, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a El viatge de l’emprenedor i el Bon Paladar

  1. Isabel Vivet diu:

    Hola!!

    Aquesta xerrada em va agradar més perquè demostra que d’un estudi, el que estem fent tots nosaltres, en pot sortir un resultat ben real.
    A més dóna ànims. Tot just estem al principi i només hem entregat la idea. I quan veus que el que fas si que té un sentit i una finalitat, que a algú li ha servit, doncs potser t’ho planteges una mica diferent (no com un exercici sinó com a algu serio).

    Vinga, fins després!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *