Visita Glòria Marín

Bon dia!!!! Avui ens ha vingut a veure la Glòria, autora de l’últim llibre que hem llegit: Quin cap, Clara!

És una dona molt divertida, ens ha explicat que havia estat mestra abans de ser escriptora i que havia viscut a Sabadell! Ens ha resolt gairebé totes les preguntes que li hem plantejat i després ens ha fet una dedicatòria al llibre!

Dijous Gras a Collserola

Bon dia famílies! Dijous passat, tot el Cicle Mitjà, vam anar a Collserola a celebrar dijous gras. Vam poder fer una ruta molt xula i així gaudir d’un dia de natura. També vam jugar a construir cabanes i molt més. Us deixem les fotos de la sortida!

Sortida aula CRAM

El passat dimarts vam anar a fer la visita a l’aula CRAM. Ens van estar explicant moltíssimes coses sobre els projectes que duen a terme per ajudar a preservar el fons marí. Vam poder veure algunes de les espècies de tortugues a les que han ajudat i ens van explicar els perills als que s’exposen. Va ser molt divertit i vam aprendre moltes coses!

Fem acrosport!

Fa uns dies vam començar amb el Miguel a fer acrosport a la classe d’Educació Física. L’acrosport és un esport que combina acrobàcia i coreografia i on creem figures amb el nostre propi cos.